Türkiye’nin Dünya Ticaret Örgütü’ndeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Alparslan Acarsoy, AA’nın ‘Yılın Kareleri’ oylamasına katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye‘nin Dünya Ticaret Örgütü nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Alparslan Acarsoy, Anadolu Ajansının (AA) 2023’e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı.

Acarsoy, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında 2023 yılı boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek “Haber”, “Çevre-Yaşam”, “Spor”, ” Gazze : Kanıt” ve ” Deprem : Umut” kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

“Deprem: Umut” kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım’ın “Hepimiz birimiz için” başlıklı fotoğrafına oy veren Acarsoy, “Gazze: Kanıt” kategorisinde ise Ali Jadallah tarafından çekilen “Son sığınak” karesini seçti.

Acarsoy, “Çevre-Yaşam” kategorisinde Alper Tüydeş’in “Kimler gelmiş?”, “Haber” kategorisinde Mahmut Serdar Alakuş’un “Gökyüzü akrobasisi” ve “Spor” kategorisinde ise Eren Bozkurt’un “Olimpik burgu” başlıklı fotoğrafından yana tercihini kullandı.

Farklı kategorilerde ve zor şartlarda çekilen çok sayıda başarılı fotoğraf arasından seçim yaptığını belirten Acarsoy, AA’yı ve muhabirlerini tebrik etti.

Kaynak: AA / Güncel

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye’nin Dünya Ticaret Örgütü’ndeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Alparslan Acarsoy, AA’nın ‘Yılın Kareleri’ oylamasına katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Avrupadan Sağlık | Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin