Süper Bowl’da romantik anlar! Taylor Swift, şampiyonluk kutlamasında sevgilisini öpücüklere boğdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kansas City Chiefs’in San Francisco 49ers’ı 25-22 mağlup ederek 2024 Super Bowl şampiyonluğu kazanmasından sonra sahaya inen şarkıcı Taylor Swift, şampiyonluğu City Chiefs’in yıldız oyuncusu olan sevgilisi Travis Kelce’yi öpücüklere boğarak kutladı.

TEZAHÜRATLAR YAPTILAR

Şampiyonluk zaferinin ardından Travis, kupa töreni sırasında mikrofonu aldı ve taraftarlara Elvis Presley’in “Viva Las Vegas” şarkısını söyledi. Maçı locada izleyen Taylor’un yakın arkadaşları, Blake Lively, Ice Spice ve Keleigh Teller de maç boyunca City Chiefs takımı lehine tezahürat yaptı.

Şampiyonluk maçı öncesi Japonya turunda olan ve maça yetişip yetişmeyeceği merak konusu olan Taylor, Cuma günü son gösterisini yaptıktan sonra şampiyonluk maçına yetişti. Swift, maç öncesi etkinlikleri izlemek için locadaki yerini aldı; bu etkinlikler arasında Reba McEntire’in ulusal marşı söylemesi, Post Malone’un “America the Beautiful” performansı ve Andra Day’in “Lift Every Voice and Sing” performansı yer alıyordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Süper Bowl’da romantik anlar! Taylor Swift, şampiyonluk kutlamasında sevgilisini öpücüklere boğdu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Avrupadan Sağlık | Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin