Cem Yılmaz, genç sevgilisiyle el ele görüntülendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir süredir sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Cem Yılmaz, gönlünü pilates ve yemek videolarıyla tanınan Necla Karahalil’e kaptırdı Birkaç haftadır gözlerden uzak aşk yaşayan ikili, Tekirdağ‘da ortaya çıktı.

EL ELE GEZDİLER

Habertürk’te yer alan habere göre, mutlu bir ilişkisi bulunan Cem Yılmaz, sevgilisinin memleketi Tekirdağ‘a gitti. Çift Tekirdağ sokaklarında el ele gezerken görüntülendi. Karahalil, sevgilisine sokak sokak memleketini gezdirirken objektiflere yansıdı. Cem Yılmaz ve Necla Karahalil daha önce de Zafer Algöz’ün annesinin cenaze törenine birlikte katılmıştı.

SAĞLIK SORUNLARI YAŞIYOR

Gösterileriyle adından sıkça söz ettiren başarılı komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz hafta gösterisini beklenmedik bir şekilde erken bitirmişti. Sağlık sorunları yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen komedyen “Bir nefes problemim var. Zor nefes alıyorum. Eee yaşlandık. 51 yaşındayım artık” diyerek sevenlerini üzdü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cem Yılmaz, genç sevgilisiyle el ele görüntülendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Avrupadan Sağlık | Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin